PodAKAst č. 13: Kateřina Hrubešová s Ondřejem Novákem o Effie jako vlajkové lodi AKA a nejvýznamnější reklamní soutěži

14. 8. 2024

EFFIE 2024

13_PodAKAst Ondra Novák
V řadě již 13. podAKAst Asociace komunikačních agentur je právě v éteru a je o Effie. A o tom, jak v ní uspět, o tom, že efektivní komunikační kampaň může být i pěkná.
Jinak řečeno, reklama funguje, právě když je pěkná, nápaditá, má švih a vtip. Vymyslet a dobře prodat klientovi takový koncept dá pěknou dřinu. A právě takové nápady, které fungují i v praxi, vidíme každý rok v soutěži Effie, kde při vyhlašování stojí na podiu ti nejúspěšnější kreativci a reklamní borci.

Efektivita rozhodně není jen prázdné slovo, a zvlášť v komunikaci funguje naprosto přesně. Někdy to chce mít jen ten správný agenturní nápad namixovaný s odvahou klienta a zaujetím pro společnou práci.

Ale co všechno obnáší organizace Effie a v čem je tato soutěž jedinečná, jaký je její smysl a proč je dobré se do ní zapojit? O tom si Káča povídá s Ondřejem Novákem, projektovým manažerem Effie.

Poslechněte si celý nový podAKAst o Effie. V hodině, kdy si Káča s Ondrou povídají, se dozvíte mnohem víc. Uslyšíte o zadavatelích, porotě Effie, o tom, jak vyplnit správně přihlášku, aby byla co nejlepší, a novinkách letošního ročníku.

Těšíme se na viděnou 14. listopadu v Lucerně!

A celý podAKAst si poslechněte ZDE.

Sledujte nás na Spotify, kde si Kateřina Hrubešová povídá se zajímavými lidmi z oboru komunikace na témata, která hýbou světem.