Od dubna přibyla do AKA agentura Sparkling & Still. Je nás 50!

18. 4. 2024

Tisková zpráva

img-6999
Asociace komunikačních agentur přijala na dubnovém zasedání Prezidia dalšího člena, který se stává jubilejním. Řady AKA rozšiřuje komunikační agentura Sparkling and Still. Je nás tímto padesát!

Letošní rok se řady AKA rozšiřují každý měsíc o nového člena, což ukazuje důležitost profesního spolku pro celý komunikační trh. Agentury mají o členství v AKA zájem zejména z důvodů networkingu, zajištění kontinuálního vzdělávání a předávání si zkušeností.

Na dubnovém Prezidiu představil novou agenturu Sparkling & Still její kreativní ředitel a CEO, Filip Kukla, který rovněž seznámil členy prezidia s plány a očekáváními, jež má v případě přijetí agentury do AKA.

Agentura Sparkling & Still má moto „Budujeme vztahy mezi značkami a lidmi“. Jako menší, v tuto chvíli sedmičlenný tým, pracuje také pro menší klienty, u nichž se snaží napojit kreativu na reálné přemýšlení. Agentura je mediálně-kreativní jednotkou, která se pomalu rozrůstá.

Agentura Sparkling & Still se snaží objevovat nové cesty, jak pracovat s médii, kulturou a značkami, s cílem získat skutečnou pozornost spotřebitelů. Vytváří komunikaci, která dává smysl nejen brandům, ale i jejich zákazníkům.

Těšíme se na další spolupráci.

Celou tiskovou zprávu ke stažení, včetně citací, najdete zde.

Filip Kukla (Sparkling & Still) a Kateřina Hrubešová (AKA)

Filip Kukla (Sparkling & Still) a Kateřina Hrubešová (AKA)

Filip Kukla, kreativní ředitel a CEO