Do AKA vstoupila pražská kreativní agentura Mevea. Obohatí sekci digitálních agentur

16. 9. 2024

Novinka

Mevea_Vstup
Asociace komunikačních agentur přijala na zářijové schůzi prezidia nového člena. Stala se jím pražská fullservisová agentura se silnou kreativní základnou, Mevea, jež rozšíří v AKA sekci digitálních agentur.

Agentura Mevea je fullservisová agentura se silnou kreativní základnou, jež působí na trhu od roku 20028 a v tuto chvíli ji tvoří tým 28 lidí. Tento tým je takřka výhradně složen ze seniorních lidí, kteří již posbírali všechny možné ceny na českém reklamním trhu. Mevea sídlí v Praze na Letné a specializuje se na budování a aktivace nových nebo stávajících značek, reklamní kampaně a softwarová řešení pro její klienty. Disponuje velkým produkčním zázemím včetně dvou vlastních ateliérů a využívá nejmodernější technologie a umělou inteligenci pro kontrolu svých výstupů, abych byla zajištěna maximální efektivita pro klienta.

Agenturu přišli představit na zasedání prezidia její majitel, Martin MatějíčekMiro Lukáč, Art strategy Director, kteří poté seznámili členy prezidia s plány a očekáváními, jež má v případě přijetí agentury do AKA.

„Náš vstup do AKA vnímám jako významný milník naší činnosti a potvrzení toho, že jsme dosáhli úrovně uznávané i velkými nadnárodními společnostmi. AKA pro mě představuje něco jako skupinovou terapii, už po první schůzce jsem si uvědomil, že čelíme podobným problémům a řešíme stejné otázky, bez ohledu na velikost firmy. Jsem přesvědčen, že nám členství v AKA může přinést mnoho cenného, ale zároveň můžeme i my přispět perspektivou menší agentury s bohatými zkušenostmi seniorních odborníků,“ představil plány Martin Matějíček.

Na palubě pak další členskou agenturu po jejím jednomyslném přijetí uvítalo celé prezidium. Řady AKA se průběžně rozšiřují o nové členy, což ukazuje důležitost profesního spolku pro celý komunikační trh. Agentury mají o členství v AKA zájem zejména z důvodů networkingu, zajištění kontinuálního vzdělávání a předávání si zkušeností.

 

Těšíme se na další spolupráci!